طراحی فضایی برای مراقبه با ویژگی های فنی بخصوص در معماری ایرانی
مخاطبان:
- طراحان ساختمانی
- مهندسان معماری
- آرشیتکت ها
- دیزاینر ها
- کارشناسان عمران
- نظام مهندسی ساختمان سازی
- فعالان بخش ساختمان
- شهرسازی و شهرداری ها
نیاز شناسی:
خلاء طراحی فضای خاص عبادت و مراقبه برای واحد های مسکونی و نیاز مبرم جامعه به ایجاد فضای خصوصی آرامش بخش واحدهای مسکونی
هدف طرح:
ارتقاء سطح معنوی، آرامش، بهره مندی از دستاورد های قدرت ذهن و علوم متافیزیک و ترویج فرهنگ نیاز بشر به عبادت
خلاصه طرح:
در طراحی و نقشه کشی ساختمان ها جانمایی و ایجاد فضایی با مشخصات خاص جهت مراقبه و عبادت الزامی است.
مهندسان و طراحان معماری می بایست در تولید نقشه های ساختمانی مسکونی فضای مدیتیشن روم را با ویژگی های مساحتی و زیر بنایی آن به متقاضیان و سازندگان ارائه نمایند.
توضیح طرح:
از دیرباز انسان ها در پی هدف خلقت و سوالات مربوط به روح و توانایی های ذهن بشر سوالات اقدامات و تحقیقات بسیاری داشته اند. با توجه به نیاز مبرم بشریت به آرامش اسکان در پدیده ای به نام خانه، نیاز های تکمیلی بنای ساختمان را داشته اند.
سرویس بهداشتی، آشپزخانه و مطبخ،مستر روم، حمام، پذیرایی، اتاق خواب، تراست از جمله طراحی خالی تکمیلی در ایجاد فضای مورد نیاز انسان است. اما فضایی مختص مراقبه و عبادت که از لوازم اصلی آرامش و ارتقاء سطح روحانی و روانی جامعه است باید در نظر گرفته شود. در بسیاری از کشور های پیشرفته ی دنیا، این مهم به انجام رسیده است و گزینه هایی مانند مستر روم با تراست، مدیتیشن روم هم از ویژگی های افزوده شده به طراحی ساختمان و معماری آن می باشد. فضاهای عمومی مانند مسجد و کلیسا یاریگر این مهم می باشد اما تفاوت توانمندی های ذهنی و روحی متفاوت در بین افراد این ضرورت را ایجاد می نمایید که فضاهای کوچکتر اختصاصی و شخصی درمنزل به این مهم می پردازد. مراقبه علمی و فنی و حرفه ای از دیدگاه علوم فیزیکی و متافزیکی دارای مشخصه های خاص خود است که در ادامه به توضیحات آن پرداخته می شود.
ادامه دارد ...
برای اطلاعات بیشتر با پشتیبانی گوهرآکس در تماس باشید